Wanden, plafonds en meer!

Metal Stud wanden

Afbouw Noord werkt met het volwaardige bouwproduct metal stud. Metal stud wordt toegepast in bestaande bouw en in nieuwbouw, zowel ruimte- als woningscheidend. De metal stud wanden worden opgebouwd met behulp van koudgevormde (gezette) stalen profielen, gipsplaten en eventueel toevoegd isolatiemateriaal. Als afwerklaag van de metal stud wanden kan stucwerk, behang of schilderwerk worden toegepast. Afbouw Noord levert de metal stud wanden van functioneel voegwerk tot en met de hoogste vlakheidsklasse-A.

Plafonds

Afbouw Noord is voornamelijk gespecialiseerd in twee typen plafonds: het metal stud plafond en het systeemplafond. Het metal stud plafond wordt veel toegepast in de renovatie of bij woningscheidende plafonds die brandwerend moeten zijn. Het systeem is zeer geschikt voor gladde en strakke plafonds of als basis voor een schuurplafond. Daarnaast is een metal stud plafond geluids- en warmte isolerend.

Bij een systeemplafond wordt door middel van plafondplaten en een ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het plafond gemaakt. Deze ruimte wordt gebruikt voor aanleg van verschillende systeemleidingen zoals elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering. Door middel van de combinatie van systeemplafondprofielen en -platen kunnen er verschillende typen plafonds gerealiseerd worden.

Afbouwen en meer!

Douwe van Slooten doet met Afbouw Noord dat waar hij goed in is: afbouwen. Hiernaast verricht Douwe ook werkzaamheden die onlosmakelijk met de afbouw verbonden zijn:

  • Het leveren en plaatsen van verlichting in systeemplafonds;
  • Het leveren van bouwmaterialen aan aannemers;
  • Het realiseren van akoestische oplossingen;
  • Het uitvoeren van timmerwerkzaamheden;
  • Het stellen van kozijnen in Metal Stud wanden.

Projectbegeleiding

 Op zoek naar een uitvoerder voor een bouwproject die zelf ook meewerkt? Dan is Afbouw Noord de ideale partner voor uw bedrijf. Douwe heeft jarenlang ervaring als meewerkend uitvoerder en is flexibel inzetbaar. Met de inzet van Afbouw Noord heeft u uw monteur en uitvoerder dus in één persoon gevonden: wel zo efficiënt.