Over Afbouw Noord

Afbouw Noord is gespecialiseerd in wanden en plafonds. En maakt daarin graag het verschil. Want wat is er nu mooier om juist in deze tijd het verschil te maken? De eisen aan het eindproduct veranderen uiteraard niet, maar de prijs waarvoor het gerealiseerd moet worden is lager dan voorheen. 

 

Scherpe tarieven

Afbouw Noord is het perfecte antwoord op deze veranderende vraag: een eenmanszaak met lage kosten waardoor er scherp geoffreerd kan worden. Afbouw Noord werkt samen met verschillende opdrachtgevers (aannemers, bedrijven en particulieren) voor projecten van verschillende groottes en is flexibel inzetbaar. Het uitgebreide netwerk in de afbouw maakt dat Afbouw Noord snel de juiste vakmensen in kan zetten om ook grotere projecten te realiseren, met als eindresultaat een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. 

 

Douwe van Slooten

Afbouw Noord is opgericht in november 2012 en is een initiatief van Douwe van Slooten, een afbouwer pur sang. Douwe heeft meer dan 25 jaar werkervaring bij gerenommeerde afbouwbedrijven. Met Afbouw Noord doet Douwe dat waar hij goed in is: afbouwen. Daarnaast verricht hij ook werkzaamheden die onlosmakelijk met de afbouw verbonden zijn.